Матеріально-технічна база

ПАСПОРТ

санітарно — технічного стану Лебединської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів № 7 Сумської області

  1. Відомча належність Відділ освіти Лебединського міськвиконкому
  2. Розміщена в типових будовах, в спеціально побудованих, в пристосованих, погано пристосованих
    (підкреслити).
  3. Рік побудови об’єкта (на скільки місць розраховано) __1989 рік, на 1296 місць
  4. Кількість будов 1   
    5 .   Контингент учнів_____632  учні
  5. Загальна площа будов (м2)___6509 м
  6. Площа пришкільної ділянки 3 га в т.ч.

спортивної зони___1 га

навчально-дослідної ділянки _______0,5 га

зони відпочинку господарської зони_____1,4 га

  1. Корисна площа будов на 1 учн.місце (кв.м.)___ 7 м
  2. Площа пришкільної ділянки на 1 учн. місце (кв.м.) 3,2 м 
  3. Забезпечення теплом: за рахунок квартальної котельні
    Температура на об’єкті в зимовий час__17- 18С
  • Водозабезпечення: централізоване, від мережі міського водогону.

Наявність холодної і гарячої води на об’єкті (є чи немає (підкреслити)

Наявність питтєвих фонтанчиків (бачків)__є , скільки — 3

  1. Санітарно- бактеріологічні показники питтєвої води: по показникам, що визначались, вода питна відповідає вимогам нормативної документації.
  2. Каналізація: центральна, вигрібна (підкреслити)
  3. Перевірені всі види заземлення контурів (дата останнього виміру)___травень 2009 року
  4. Освітлення: штучне, природне (підкреслити)
    Відповідальність нормам відповідає
  5. Забезпечення меблями згідно вікових особливостей дітей
    1-4 класи 100% 5-9 класи 100%
  6. Потреба в яких розмірах меблів:_______________________________
  7. Склад і характеристика основних параметрів:
    Кабінети, їх кількість :  29

Української мови            —           6

Зарубіжної літератури    —           4

Історії                              —           2

Географії                          —           1

Математики                           —             2

Фізики                                     —             1

Хімії, біології                   —           2

Іноземної мови                —           5

Естетичного виховання —           1

Обслуговуючої праці      —           4

Майстерні:

По обробці металу                     —           1

По обробці дерева          —           1

Комбінована                    —           —

Лаборантські:

Кабінету хімії                  —           1

Кабінету фізики               —           1

Кабінету біології                         —           1

Інструментальна             —           1

Класні кімнати:

для 1-4 класів (число) __12    к-ть місць  300
для 5-9 класів         _17

Спортивний гімнастичний зал                     —           1

ігровий зал                              —           1

Роздягалка                                                     —           4

Актовий зал                                                   —           1

Бібліотека                                         —           1

Піонерська кімната                                      —           1

Кабінет лікаря                                              —           1

Кабінет психолога                                        —           1
І психологічної розрядки                             —           1

Кабінет директора школи                            —           1
Кабінет заступника директора         —           2

Спальні кімнати для шести річок    —           2

Внутрішні туалети                                       —           8

На скільки місць                                           —           8

Спортивний майданчик, обладнаний спортивним інвентарем      _1

1 9. Наявність харчоблоку ( є чи немає підкреслити), розміщений на І поверсі учбового корпусу.

  1. Забезпечення гарячою, холодною водою: забезпечений гарячою водою за рахунок трьох автономних водонагрівачів по 100 л, та 2 електрокотлів ємністю по 60 л., холодною водою від мережі міського водогону.

21.Каналізація ( є чи немає підкреслити) центральна

  1. Працює на сировині чи полуфабрикатах (підкреслити): працює на готовій продукції та на сировині, яка в подальшому проходить кулінарну обробку.
  2. Наявність обробних цехів (яких): розробний, варочний, мясний, овочевий, миття посуду.
  3. Забезпеченість: холодильними установками: побутовий холодильник з морозильною камерою – 1, холодильна шафа – 1, холодильна камера – 1 ;

технологічним обладнанням картоплечистка, м’ясорубка, протірочна машина, пекарська шафа, овочерізка, тістомісильна машина, електроплити – 2 на 7 комфорок, жарочна шафа,  ектросковорода;

посудом: кухонним та столовим посудом забезпечені;

робочим інвентарем:_ножі, розділ очні столи: м’ясо сире, м’ясо варене, овочі сирі, овочі варені, риба сира, риба варена, хліб, мучний стіл.

  1. Вентиляція харчоблоку ( є, немає підкреслити): примусово – витяжна, природна.